Sikker betaling

På Patchwork-butik.dk kan du vælge imellem at betale med faktura eller at betale med Dankort, VISA/Dankort, VISA, VISA Elektro eller Mastercard/Eurocard

Når du betaler med kort, hæver vi først beløbet på din konto, når dine varer afsendes fra os. Du kan finde din kvittering under 'Din konto' på vores hjemmeside.

Du løber ingen risiko ved at benytte dit Dankort eller kreditkort hos Patchwork-butik.dk, da vi bruger en SSL-forbindelse til at sikre, at der ikke er andre der "lytter" med, når dit kortnummer eller andre data overføres på nettet. Kreditkortoplysningerne formidles via vores hjemmside til Nets(tidligere PBS) på en sikker og krypteret SSL-forbindelse - vi ser ikke dine kortoplysninger og kommer aldrig til at se dem, da denne del af handlen håndteres af en certificeret betalingsformidler.

Der har været megen tale om sikkerhed på nettet; men faktum er, at du retsligt er bedre stillet ved betaling med kort på nettet end ved mange andre betalingsformer. Når du betaler med kort, kan du få pengene tilbage:

- hvis varen ikke leveres
- hvis du ved at udnytte din fortrydelsesret nægter at modtage varen
- hvis der er hævet penge på din konto, uden at du har givet lov

Det er din ret - og de, der har udstedt dit kort (oftest din bank), skal give dig pengene tilbage senest 2 dage efter din indsigelse.