Patchwork-butik.dk kurser

Nu kan du godt glæde dig. Fra januar 2018 afholder vi sammen med den dygtige Marianne Pedersen to patchworkkurser i vores egne lokaler i Viby Sjælland.

Marianne Pedersen er uddannet håndarbejdslærer fra København Dag- og Aftenseminarium og har syet patchwork, beklædning og brugsgenstande siden begyndelsen af 80’erne i sin fritid. Til daglig er hun chef i egen virksomhed med speciale i grafisk kommunikation og leger derfor også professionelt med farver og former. Og hun står også bag virksomheden mormorsredesign.dk


Patchwork for begyndere - kursus 2

Kurset er for dig der enten aldrig har syet patchwork før, eller kun har syet lidt, men gerne vil lære de grundlæggede teknikker eller have dem repeteret. Eller for dig som har syet en del patchwork i hånden og vil lære at sy patchwork på maskine. Du kender din symaskine. Målet er at du får blod på tanden og vil sy mere patchwork. Vi syr færdige projekter ikke kun syprøver. Du bestemmer selv om du vil sy taske, pude eller grydelapper.

6 onsdage kl. 16-19
Første gang: 10. januar
Underviser: Marianne Pedersen
Pris: 1080,- kr.
Tilmeld dig ved at sende en mail til Marianne: pe@pe-design.dk
(Kun 10 pladser desværre)

Sy bamsetøj-kursus 1

Vi syr tøj til Build-a-Bear-bamsen (eller en bamse/dukke) af samme størrelse. Både helt enkle ting for dig som er nybegynder og lidt avancerede ting for dig som er øvet. Vi klæder bamsen på fra yderst til inderst. Du syr hvad du selv synes din bamse behøver og får undervisning og hjælp undervejs. Marianne medbringer forslag og mønstre.


3 mandage kl. 16-1922 januar, 29 januar og 5 februar.

Underviser: Marianne Pedersen
Pris: 540,- kr.
Tilmeld dig ved at sende en mail til Marianne: pe@pe-design.dk
(Kun 10 pladser desværre)

Mere praktisk om kurserne i patchwork

Vores kurser holdes i butikken Hjortevænget 2, 4130 Viby Sjælland. Du skal op ad trappen på siden af huset. Vi er maks. 10. på hvert hold.

Medbring egen symaskine og alt dens tilbehør og hvad det enkelte kursus ellers foreslår af materialer og værktøjer. Materialeliste fremsendes når du har tilmeldt dig kurset. Og bemærk, du er først tilmeldt, når du har betalt.

Kurset begynder på det angivne tidspunkt. Mødetid er derfor FØR det angivne.

Vi åbner dørene ½ time før og du er velkommen til at komme og stille op og kikke nærmere på vores butik. Kurset slutter tilsvarende på det angivne tidspunkt og så er der selvfølgelig tid til at pakke sammen og handle i butikken bagefter.

 

Vi stiller bord, stol og skære- og strygemulighed til rådighed og vil også have materialer til de enkelte kurser tilgængelige i butikken. Til nogle kurser vil det være nødvendigt at købe mønster, det er ikke indregnet i kursusprisen. Du er velkommen til at medbringe egne materialer eller du kan købe det du skal bruge i butikken. Evt. kan du bestille det på hjemmesiden på forhånd, så ligger det klar til dig ved kursusstart.

 

Patchworkbutikken forbeholder sig ret til at aflyse kurser hvis der er mindre end 6 tilmeldte. I givet fald får du dit kursusgebyr retur.