ByAnnie's Soft and Stable™ er et spændende produkt, der bruges i stedet for klassisk mellemfoer, i f.eks takser, punge og andre projekter, hvor det er vigtigt at det man laver holder formen. Nedenfor er et eksempel på en taske, der er lavet med Soft and Stable(tasken til venstre). Selvom tasken har et tungt træhåndtag, holder den uden problemer ...

ByAnnie's Soft and Stable™ er et spændende produkt, der bruges i stedet for klassisk mellemfoer, i f.eks takser, punge og andre projekter, hvor det er vigtigt at det man laver holder formen. Nedenfor er et eksempel på en taske, der er lavet med Soft and Stable(tasken til venstre). Selvom tasken har et tungt træhåndtag, holder den uden problemer formen.

Soft and Stable eksempel

Soft and stable, sælges både i metermål, eller allerede opskårede stykker. Du kan vælge imellem Soft and Stable i hvid og sort. Hvorvidt du skal vælge det sorte eller hvide produkt, afhænger af farverne du planlægger at sy i. Hvid er klart det mest populære produkt, da det kan bruges sammen med flest farver af stof, men til nogle mørke farver af stof, er sort at foretrække. 

Materialet er meget let, men holder former virkelig godt, og tåler maskinvask og tørrebumbling.

Soft and Stable er lavet af 100% polyester skum med enten sort eller hvidt polyester stof på begge sider, der gør at det er let at arbejde med.

På dette link kan du se en videopræsentation af hvordan Soft and Stable kan anvendes. Videoen er desværre på engelsk. 

Læs mere